Bransamente electrice, studii de solutie furnizori energie electrica

Obtinere Aviz Tehnic de Racordare si realizare Studii de Solutie pentru Electrica pentru bransamente electrice la case , cladiri birouri, hale industriale, imobile.

Indiferent ca sunteti consumator casnic, industrial sau sunteti producator de energie electrica, orice instalatie si orice cladire are nevoie de bransamente electrice pentru racordarea la reteaua electrica nationala si obtinerea Avizului tehnic de Racordare. 

Proiecte cerute de catre Electrica, Enel si CEZ:

  • Studiu de solutie pentru obtinere Aviz Tehnic de Racordare pe joasa tensiune
  • Studiu de solutie pentru obtinere Aviz Tehnic de Racordare pe Medie tensiune
  • Proiect tehnic cu detalii de executie pentru obtinerea autorizatiei de Constructie cat si executia instalatiilor electrice.

Pentru Preturi si Oferte va rugam sa dati click AICI

Inainte de executia bransamentului electric trebuie intocmit studiul de solutie care este avizat si in care sunt prezentate solutiile si variantele de racordare la reteaua electrica. Dupa avizarea Studiului de Solutie se obtine Avizul Tehnic de Racordare.

Dupa stabilirea solutiei de racordare prin intermediul proiectarii solutiei tehnice electrice, bransamentele electrice sunt de 3 feluri:

  1. Bransament electric monofazat : de obicei realizat din firide de bransament si cablul electric intre firida si tabloul general al consumatorului. Aceste bransamente se fac pentru imobile mici si consumatori mici de pana in 11 kVA putere
  1. Bransament electric trifazat : acesta poate fi de asemenea alimentat din din firida de bransament sau din postul de transformare.
  1. Bransament electric pe medie tensiune : se adreseaza consumatorilor mari cu puteri de peste 35 de kVA si implica alimentarea dintr-un post de transformare de medie tensiune pe joasa tensiune

Pentru a cere o oferta pentru obtinerea Avizului tehnic de Racordare si Proiectarea Studiului de Solutie pentru furnizori de energie electrica Electrica, Enel, E-on, CEZ sau pentru bransamente electrice la case , cladiri birouri, hale industriale, imobile., va rugam sa ne contactati prin Pagina de Contact.