Proiectare 3D instalatii electrice, termice, sanitare si arhitectura in Revit Autodesk

Proiectare 3D instalatii electrice, termice, sanitare si arhitectura in Revit Autodesk

proiectare-3D-revit

Proiectarea 3D a instalatiilor electrice, termice, sanitare si a arhitecturii sunt lucruri normale in cadrul tarilor Vest Europene. Multumita Revit 3D proiectele de marime medie si mare pot fi realizate mult mai repede si permit gestionarea mult mai usoara a proiectelor.

Fata de acum 10 ani, tehnica de calcul cat si programele lor aferente au avansat exponential. In zilele noastre este o tendinta din ce in ce mai mare de a folosi tehnologia 3D in toate aspectele vietii, mai ales in proiectarea 3D a cladirilor si a instalatiilor

Pentru Preturi si Oferte va rugam sa dati click AICI

Proiectarea 3D, cunoscuta si ca BIM Design, ajuta la o coordonare intre specialitati, astfel incat la momentul executiei sa nu existe aproprieri nepermise intre diversele componente care formeaza instalatiile unei cladiri. Spre exemplu intre traseele de instalatii electrice si cele de apa trebuie pastrate anumite distante obligatorii.

Deasemenea proiectarea 3D scuteste timpul pentru care proiectantul il acorda executantului, toate traseele si pozitiile fiind clare si identificabile vizual in proiectul 3D.

Un al 3 lea avantaj il constituie vizualizarea realista a cladirii in forma finala. Eventualele deficiente estetice putand fi remediate din faza de proiectare.