Contact, Atestate & Preturi

Pentru informatii detaliate despre preturile cat si oferta noastra privind proiectarea de instalatii, va rugam sa ne contactati prin email sau telefon.

Compania noastra: S.C. FUTURE ELECTRIC ENERGY PROJECT S.R.L.

CUI: RO36195990

Mail: manolache_a_m@yahoo.com

Telefon: 0741 273 042

Sediu Brasov: Str. Cezar Boliac, nr. 11, parter
Sediu Ploiesti: Str. Principala, nr. 102, Comuna Paulesti

Compania noastra este atestata pentru proiectarea urmatoarelor specialitati:

  • Proiectare instalatii electrice atat interioare (case, hale industriale, cladiri birouri, spatii comerciale) cu o tensiune pana in 400V, cat si proiectare instalatii electrice exterioare (bransamente, distributie medie tensiune, racorduri electrice) cu o tensiune pana in 20 kV.

  • Proiectare instalatii detectie, semnalizare si avertizare incendiu. Proiectarea la cheie a instalatiilor de detectie incendiu aferenta cladirilor (parcaje subterane, cladiri pentru persoane juridice). Autorizatia ISU privind proiectarea sistemelor de detectie, semnalizare si avertizare incendiu este nr. 7749 din 14.02.2018.

  • Proiectare instalatii de evacuare a gazelor fierbinti (desfumare in caz de incendiu). Desfumarea se face in general la casele de scara inchise, parcajele subterane, sali aglomerate. Autorizatia ISU privind proiectarea sistemelor de evacuare a gazelor fierbinti (desfumare in caz de incendiu) este nr. 7741 din 14.02.2018.

  • Proiectare instalatii de limitare a incendiului (hidranti interiori exteriori, sprinklere, drencere, coloane uscate, sisteme de stingere cu gaz). Autorizatia ISU privind proiectarea sistemelor de limitare a incendiului (hidranti interiori exteriori, sprinklere, drencere, coloane uscate, sisteme de stingere cu gaz) este nr. 7754 din 14.02.2018.

  • Proiectarea de instalatii termice, HVAC si ventilatii interioare. 

  • Proiectarea de instalatii sanitare aferenta cladirilor (alimentare cu apa, canalizare, tratarea si/sau evacuarea apei menajere, preluarea apelor pluviale)